27  november 2022: sinterklaasconcert

17 mei 2022: Live-volwassenenconcert

Eindelijk mocht het weer! De volwassenen beten het spits af met een mooi, afwisselend programma. Heerlijk om weer onder elkaar voor te kunnen spelen en daarna de zenuwen onder het genot van een hapje en een drankje weg te laten vloeien. Proficiat voor alle spelers!

13 maart 2021 3 leerlingenconcerten via Zoom

Sinterklaasconcert 2020

Het afgelopen sinterklaasconcert was een succes. Het was de Pieten gelukt om op tijd iets lekkers bij de spelers thuis te verstoppen. Een verdiende beloning voor het spelen van de sinterklaas- en andere liedjes!

3 juli 2022 : Zomerconcert, Live-leerlingenconcert

Volwassenenconcert 26 febr 2021:

Er gaat natuurlijk niets boven een concert waarbij je elkaar ook in levende lijve ontmoet, maar toch was dit een goed alternatief. De traditie kon zo in ieder geval voortgezet worden. Proficiat voor alle spelers! Het was een genoeglijk samenzijn terwijl we genoten van een mooi concert!

 

Onze laatste vergadering voor de zomervakantie in 2020. In de tuin met een hapje en een drankje. Meta had, heel toepasselijk, deze muzieknootjes gebakken.

Zoomconcerten als alternatief voor zomerconcert.

Omdat wij nu nog geen fysiek concert kunnen realiseren, hebben wij voor onze leerlingen een aantal zoomconcertjes georganiseerd, die, ondanks de soms haperende wifi, toch als heel waardevol werden ervaren. Het was erg leuk om elkaar te horen en zeker ook ,na extra goed geoefend te hebben, om zelf een mooi stuk muziek te kunnen presenteren. 

Foto Sielke Smeets